December 3, 2023

Alege sa schimbi sticla telefonului tau aici

Cand ai o problema cu estetica telefonului tau cu siguranta vei avea nevoie de suport tehnic oferit din partea unui service de top care sa ofere servicii sigure, eficiente si de calitate. Atunci cand ai nevoie de schimbare sticla pentru Iphone-ul tau iti recomandam sa apelezi la Prestige Gsm, service-ul unde profesionalismul isi va pune amprenta asupra reparatiei telefonului tau.

Pentru ca specialistii de aici folosesc doar echipamente si tehnici compatibile cu Apple, iar piesele sunt originale, reusesc ca in fiecare zi sa repare un numar impresionant de telefoane.

Indiferent ce s-a intamplat cu telefonul tau, fie ca s-a spart sticla, display-ul, ca l-ai scapat in apa, specialistii de la Prestige Gsm isi vor da seama care este problema telefonului si vor reusi sa o remedieze. Aici poti fi sigur ca telefonul tau va fi reparat. In plus, vei beneficia de garantia de reparatie, de 90 de zile.

Pentru ca toate serviciile oferite sa fie prestate de Prestige Gsm asa cum au promis, eficiente si de calitate, va fi nevoie sa completezi formularul de comanda de pe site in care sa specifici ce probleme are telefonul, iar ulterior se va stabili o programare pentru service.

Motivele care te pot determina sa optezi pentru Prestige Gsm sunt timpul scurt de reparatie, de doar 20 de minute, piesele inlocuite sunt originale, cel mai bun raport dintre calitate si pret de pe piata, garantia oferita atat pentru reparatie cat si pentru piesele achizitionate de pe magazinul online, consultanta gratuita. Tot aici, specialistii vor oferi solutii complete, eficiente si sigure si evaluari.

In situatia in care pentru un client nu sunt disponibile piese originale, inlocuirea pieselor cu altele se va face doar cu acordul clientului. Din clipa in care un telefon va ajunge in service, specialistii vor comunica toate informatiile legate de costul si durata reparatiei, cat si despre modul in care decurg operatiunile.

Prin experienta acumulata de-a lungul timpului, Prestige Gsm a reusit sa devina cel mai de incredere service gsm pentru Iphone din Bucuresti. Prin utilizarea doar a pieselor originale si prin tehnicile compatibile Apple, Prestige Gsm este locul perfect pentru reparatia telefonului tau. Indiferent care ar fi nevoile tale, de a schimba sticla pentru Iphone X si XS sau orice alt model de Iphone, Prestige Gsm este locul unde vei putea beneficia de garantia calitatii reparatiei.

In cazul in care s-au deteriorat alte componente, Prestige Gsm te asteapta si prin specialistii sai iti poate oferi cele mai bune solutii. Cu alte cuvinte, pentru Prestige Gsm nu exista client caruia sa nu i se fi remediat defectiunea telefonului.

Cand ai probleme cu Iphone-ul tau alege de fiecare data Prestige Gsm si nu vei regreta decizia, deoarece doar aici vei putea beneficia de reparatia de cea mai inalta calitate!