September 29, 2023

Avantajul de a folosi cutii carton profesionale!

Atunci cand planuiesti sa transporti marfuri fragile, precum sticle sau alimente delicate, este bine sa folosesti cutii transport profesionale precum cele oferite de ipack.ro, un furnizor romanesc specializat in comercializarea cutiilor.

Cartonul si cutiile ondulate sunt diferite in mai multe moduri cheie, de la materialele utilizate pana la modul in care sunt construite. Aceste diferente pot parea mici pentru cei din afara industriei, dar oricine se ocupa de transport si ambalare stie cat de importanta poate fi diferenta.

Diferentele majore dintre cutiile de carton simple si cutiile de carton ondulat se concentreaza pe:

-Materialele utilizate pentru construirea fiecarui tip de cutie;

-Procesul de constructie necesar pentru asamblare;

-Rezistenta produsului finit pentru transport si depozitare.

Deci, pentru un proprietar sau manager, conteaza cu adevarat diferenta dintre carton si materialele de transport ondulate? Avand in vedere ca acestea sunt doua materiale diferite, conteaza in mod clar. Atunci cand alegeti materialele potrivite pentru livrarea produselor voastre, trebuie sa stiti ce tip de ambalaj primiti de fapt. In caz contrar, este posibil sa nu va prezentati brand-ul la fel de bine cum va doriti.

Cand vine vorba de acest material, termenul „carton” poate fi folosit pentru a descrie orice tip de suprafata realizata din pasta de hartie grea. Acest lucru s-ar putea aplica, de exemplu, materialului utilizat pentru realizarea de felicitari sau carti de joc. S-ar putea aplica si pentru cartonul subtire care este utilizat pentru fabricarea cutiilor de cereale. In timp ce materialele ondulate pot include unele cartoane in ele, este important sa stim ca acesti termeni nu pot fi folositi in mod interschimbabil.

Termenul „ondulat” se refera la un tip specific de material care este de fapt compus din trei foi diferite de carton pentru containere, care sunt practic ca un carton gros. Cele doua foi din exterior sunt captuseli plate, iar foaia din mijloc are o forma ondulata. O foaie de carton ondulat este creata prin lipirea acestor trei foi impreuna cu un adeziv gros, amidon, care este utilizat in mod obisnuit in industria ambalajelor. Cartonul este un material care chiar nu deranjeaza pe nimeni, deoarece poate fi reciclat cu usurinta, nu costa deloc mult pentru a fi produs si se gaseste din belsug. Ipack.ro este cu sigurnata unul dintre furnizorii cheie din Romania de la care firmele se pot aproviziona cu acest material. Transportul decurge mai usor atunci cand folosim cutii profesionale de carton care opresc impactul in cazul in care unul dintre paleti cade pe jos. Gama de cutii transport de la ipack.ro garanteaza integritatea marfurilor, chair si in cele mai dure conditii de transport!

Avantajele ambalajului din carton ondulat includ:

Protectie imbunatatita: designul sau multistrat asigura o perna stabila care pastreaza produsele in siguranta in timpul transportului si manipularii. Cartonul ondulat ofera, de asemenea, o bariera durabila intre produsele voastre si orice umiditate exterioara, mentinandu-le uscate pe drum.

Magazinul ipack.ro este locul ideal de unde producatorii pot cumpara cutii transport sticle la un pret avantajos si, in aceelasi, timp foarte rezistente!