May 18, 2024

Baia este locul pe care trebuie sa il amenajezi corespunzator

Baia este locul pe care trebuie sa il amenajezi corespunzator, astfel incat sa te poti relaxa dupa o zi plina si stresanta. De asemenea, spatiul trebuie sa fie unul modern, luminos si sa iti permita libertate de miscare. Cum, nu intotdeauna este posibil sa te bucuri de o baie amenajata ca in revistele de specialitate, trebuie sa te rezumi la cateva solutii eficiente si ingenioase.

Multe persoane aleg sa isi instaleze in baie dusuri tip walk – in deoarece ofera numeroase avantaje precum eliberarea spatiului si aspectul estetic deosebit. Pentru functionarea corespunzatoare a unui astfel de dus, este nevoie sa se instaleze rigole dus. Acestea din urma ofera cateva avantaje.

Avantajele oferite de rigole dus

Atunci cand face dus sau baie, apa ce provine din curatarea corporala impreuna cu produsele folosite, trebuie sa se deverse in locuri speciale, astfel incat sa nu creeze probleme. Reziduurile cu spuma de la sampon sau gel de dus se scurg putin mai greu si astfel se creeaza imposibilitatea de a curate in mod eficient baia. Tocmai de aceea, aceste rigole dus permit scurgerea mai eficienta si mai rapida a apei si nu numai.

Pana nu demult sifonul din pardoseala era responsabil pentru asigurarea scurgerii apei, dar astazi aceste rigole dus pot sa suplineasca sarcina acestor scurgeri din pardoseala sau chiar sa le inlocuiasca. Mai mult de atat, sunt echipate similar cu garda anti miros si cu grile eficiente menite sa opreasca elementele de mari dimensiuni care ar putea aluneca spre scurgere o data cu apa.

Aceste rigole dus sunt deosebit de eficiente si se pot intretine usor. In functie de nevoi pot sa fie alese rigole dus pe diferite dimensiuni si caracteristici necesare pentru a indeplini functionalitatea dusului instalat. Produsele de acest tip sunt la preturi accesibile dar, avand in vedere ca este vorba despre o instalatie pe termen lung trebuie sa te asiguri ca sunt de calitate. Pentru montaj este recomandat sa apelezi la un instalator profesionist care va putea realiza intreaga lucrare astfel incat sa nu te confrunti cu probleme.

Cum sa alegi rigole dus potrivite pentru casa ta?

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa foloseasca rigole dus in detrimentul clasicelor sifoane din pardoseala. Reprezinta o optiune foarte buna pentru multe persoane deoarece sunt eficiente, au un randament ridicat si se integreaza cu design-ul modern al bailor din ziua de astazi.

Cunoscand aceste cateva lucruri este mai usor sa pui in balanta motivele pentru care ar trebui sa investesti in aceste rigole dus. Dar inainte de a fi estetic, trebuie sa te asiguri ca este de calitate si provine de la un furnizor de incredere si  care este bine vazut de clienti.

Iti recomandam sa realizezi o analiza a pietei inainte de a te decide asupra locului de unde urmeaza sa achizitionezi astfel incat  sa fii multumit si sa poti beneficia de toate avantajele oferite de o rigola dus. Astfel, vei putea sa cantaresti toate optiunile existente pe piata si sa alegi in functie de necesitatile tale si de cerintele de spatiu.