July 19, 2024

Când avem nevoie de un implant dentar

DentoCare

Ia în considerare implanturile dentare ca pe o investiție în sănătatea dinților și a cavității bucale, cu un risc mult mai mic decât alte investiții. Rata medie de succes pentru implantul dentar este mai mare de 90% și, cu informații suplimentare (furnizate de un stomatolog specialist) despre tratament, vei ști cum să reduci riscul și mai mult. Principala condiție prealabilă pentru succes, este un plan de tratament pregătit corespunzător și punerea în aplicare a tuturor instrucțiunilor prescrise de implantolog.

Vrei să ai un zâmbet orbitor, dar și o sănătate orală perfectă?

Atunci probabil că te întrebi cum să obții soluții de lungă durată pentru zâmbetul tău. Implantul dentar nu numai că îți oferă dinți albi strălucitori, ci în același timp, îți redă și sănătatea, astfel încât să te poți bucura de mâncăruri și băuturi delicioase. Soluția potrivită pentru a realiza toate acestea, în practică, este plasarea implanturilor dentare. Desigur, zâmbetul tău nu are întotdeauna nevoie de implanturi dentare, dar vine adesea un moment în care ai nevoie de îngrijire profesională și de calitate, pentru a restabili funcțiile și aspectul perfect al dinților.

Vrei un zâmbet alb cu aspect natural?

A avea dinți albi strălucitori și a avea un zâmbet natural sunt două lucruri diferite. Doar pentru că poți obține o culoare albă pe smalțul tău, nu înseamnă că este nuanța potrivită pentru zâmbetul tău, deoarece în multe cazuri tonurile alb-zăpadă ale dinților par artificiale. Dacă obiectivul tău este să ai nu doar un zâmbet alb, ci un aspect natural, atunci implanturile dentare sunt soluția pe care o cauți. Implanturile sunt special adaptate pentru cavitatea bucală – pentru a arăta ca dinții naturali și pentru a-și îndeplini funcțiile perfect.

Vrei rapid dinți de înaltă calitate și un zâmbet frumos, fără alte restricții?

Nu trebuie să îți sacrifici funcția dinților naturali pentru a obține dinți albi artificiali. Implanturile dentare îți pot reda zâmbetul în cazul în care ai rămas fără dinții naturali. Datorită implanturilor, poți mânca fără probleme, îți poți spăla dinții în mod normal și nu trebuie să îți faci griji că mușcătura va cauza dureri severe. Dacă ai dinții naturali cariați care trebuie scoși sau integritatea lor este compromisă, atunci doar implanturile dentare îți oferă posibilitatea unui zâmbet frumos, fără a fi nevoie să te limitezi la consumul anumitor feluri de mâncare, spre deosebire de alte opțiuni. De fapt, cu implanturile dentare ai senzația că ești cu dinții naturali.

Cauţi dinţi albi și sănătoşi care să nu îți provoace disconfort?

Implanturile dentare sunt fixate într-un singur loc, nu se mișcă și nu îți provoacă niciun disconfort. Poți râde, mânca, zâmbi fără să te gândești să ai implanturi dentare. Cu implanturi dentare te vei asigura că vei avea o dantură perfecta și un zâmbet cuceritor. În comparație cu alte structuri, implanturile dentare sunt ancorate, înșurubate literalmente, în structura osoasă. Acest lucru este posibil datorită faptului că, piesa care este implantată în maxilar este realizată din titan chirurgical, un material compatibil pe care corpul nu îl identifică ca pe un corp străin. Într-o perioadă cuprinsă între câteva săptămâni și șase luni, osul integrează în structura sa implantul, care devine inseparabil. Apoi este amplasată coronița dentară, care este la fel de eficientă la mestecat ca un dinte adevărat.

Implantologia dentară este un tratament complex care necesită intervenția mai multor specialități medicale și dentare, cum ar fi radiografie pentru a determina locul exact în care trebuie efectuată implantarea; chirurgical și anestezic, pentru a efectua operația;  coronița dentară care se amplasează pe implant și care completează dinții lipsă, vizibilă din exterior.