May 18, 2024

Care sunt cei mai importanti producatori de tabla magnetica de pe piata?

tabla magnetica

tabla magnetica

Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, trebuie sa iei cele mai bune decizii. Care sunt oamenii alaturi de care alegi sa te inconjori, cate ore dormi pe noapte, care este regimul tau alimentar, cum gestionezi sarcinile de la birou si ce iti place sa faci in timpul liber. Acestea sunt numai o mica parte din lucrurile care ne definesc ca oameni.

Prin urmare, daca alegi sa faci lucrurile cele mai bune pentru tine, de ce nu ai alege sa folosesti si cele mai bune produse, de la cei mai de incredere producatori? Insa, pentru a putea face achizitiile cele mai rentabile, este necesar sa fii familiarizat cu ce se intampla pe piata. Iata care sunt cei mai importanti producatori de tabla magnetica de pe Viamond.ro!

Smit Visual Supplies

Cu o experienta de peste 40 de ani, Smit Visuals a crescut de la o afacere locala de familie la o companie internationala care face livrari in peste 50 de tari. Cheia succesului a constat in mentinerea in permanenta a unei relatii sincere si profesioniste intre brand si client. Calitatea produselor este asigurata de folosirea materialelor premium si este imbogatita de caracterul multifunctional.

De exemplu, un avizier de interior sau exterior Recto poate fi folosit si ca tabla magnetica. Fabricat din aluminiu, cu panou din spate de otel alb si colturi gri din material sintetic, avizierul este rezistent la apa. Panoul magnetic poate fi sters cu un burete uscat si, pentru protectie suplimentara, este dotat cu o usa batanta din plexiglas, echipat cu yala si cheie.

Un alt produs preferat de clienti este cabinetul de prezentare cu 2 usi care se incuie. Suprafata mata de scriere si proiectie este de culoara alba si are proprietati magnetice. Pentru o utilizare mai usoara, panoul este dotat cu clema pentru flipchart si poate fi montat pe perete sau pe un stand mobil.

Magnetoplan

Premiat in 2020 in cadrul The Major German Brands, Magnetoplan reprezinta garantia calitatii nemtesti. Pe Viamond.ro vei gasi produsele acestui brand cu o garantie de pana la 5 ani, insa poti fi convins ca durata de viata a unei table Magnetoplan este mult mai mare. Avand dimensiuni diferite, dar aceeasi suprafata magnetica de culoare alba, rezistenta la zgarieturi si cu rama de aluminiu, tablele de conferinta sunt livrate cu accesoriile necesare montarii pe perete si tavita pentru markere.

Poti alege sa o folosesti utilizand markere lavabile sau magneti. O tabla magnetica reprezinta un mod eficient de prezentare si comunicare pentru salile de conferinta, prezentari, traininguri si institutii de invatamant. Totodata, poti alege varianta cu stativ din aluminiu mobil, prevazut cu 4 roti, ce permit rotirea tablei pentru o vizualizare mai buna din toate unghiurile.

Legamaster

De mai bine de 60 de ani, Legamaster si-a adaptat in mod activ si constant produsele pentru a satisface la o calitate cat mai inalta cerintele clientilor sai. Astazi, compania este una dintre cele mai importante prezente de pe piata. O tabla magnetica Legamaster are suprafata tratata special pentru a rezista la zgarieturi si la actiunea daunatoare a acizilor.

Rama este din aluminiu, iar tavita pentru markere are o dimensiune de 30 cm. Produsul este livrat cu accesoriile necesare montarii pe perete. Intretinute potrivit, durata de viata a obiectelor Legamaster poate atinge pana la 25 de ani!

Nicicand nu a fost mai simplu sa achizitionezi cele mai bune produse, de la cei mai buni producatori! Alege o tabla magnetica de inalta calitate si vei avea garantia durabilitatii!