June 24, 2024

COVID-19: Protejarea Clienților Flori cu Fitze

În ultima vreme, fiecare dintre noi trăiește într-un mod total diferit față de cum trăia înainte de 2020. Mai multă grijă de propria persoană și de cei dragi, toți ne dorim ca totul să se încadreze într-un mediu curat și sigur pentru toată lumea.

   Încrederea în serviciile antreprenorilor, de către clienți, nu se câștigă ușor, dar mediul online, metoda de plată și felul în care urmează să luați contact cu produsul comandat ajută mult mai mult la siguranța oricui. Fie că ne place sau nu, pandemia a adus o evoluție masivă în mediul virtual, iar antreprenorii au fost nevoiți să își întreacă limitele și să răspundă provocării, evoluând, totodată.

Inclusiv florăriile care s-au mutat în mediul online au grijă de angajații și de clienții lor.

Florile sunt ținute în încăperi dezinfectate zilnic, atât vasele, cât și suprafețele pe care sunt așezate sunt, de asemenea, sterile. Dezinfectarea lor se face cu soluții care distrug în întregime bacteriile: foarfecele, cleștii, cuțitele intră și ele în acest proces, iar după realizarea oricărui buchet sau aranjament floral de pe site-ul www.floricufitze.com totul este, de asemenea, dezinfectat.

Toate acestea nu afectează prospețimea, mirosul, aspectul, culoarea florilor care urmează să fie livrate.

Totul pleacă mai departe, curierii, de asemenea, igienizează mașina, dețin măști, mânuși și dezinfectant.

Plata pentru Flori cu Fitze se realizează cu ajutorul cardului bancar, metoda care este recomandată în această perioadă, pentru ca fiecare să fie în siguranță.

Toate măsurile de precauție sunt necesare, florărie online Flori cu Fitze având grijă și de angajați și de clienți în fiecare moment al zilei.

Flori cu Fitze dispune de toate aceste metode de siguranță și te asigură că totul este în regulă pentru viitoarele tale comenzi. Poți personaliza buchetul sau aranjamentul floral în funcție de preferințele tale sau de buget. Livrarea este gratuită și beneficiezi, în cazul în care buchetul nu rezonează cu cerinția, de păstrarea acestuia și de primirea banilor înapoi. Garanție de 200%!

Dă un subscribe pe site-ul Flori cu Fitze acum și beneficiezi de un cod de reducere de 15% pentru prima ta comandă.

Nu rata ocazia de a îți face ție sau unei persoane dragi o zi deosebită plină de parfum și de culoare. Adaugă și un mesaj pentru persoana specială care va fi atașat de buchet, semnează-te sau…nu! Știm să păstrăm anonimatul atunci când ni se cere acest lucru.

Nu uita! Totul se realizează într-un mediu cât mai sigur pentru tine!