July 17, 2024

Cum alegem un suport pentru periuta de dinti?

Concepute pentru a imbunatati confortul zilnic in baie, accesoriile de baie au primit de-a lungul anilor diferite imbracaminti si au fost disponibile intr-o varietate de configuratii. Suportul pentru periuta de dinti nu a scapat de aceasta revolutie. Desi ceasca clasica poate fi inca gasita in multe bai, altele au fost echipate cu produse noi, mai ergonomice si mai igienice, pentru o mai mare placere a voastra. De asemenea, s-a tinut cont si de designul acestor produse, asigurandu-se ca atunci cand cumpara suporturi periute de dinti se potrivesc cu decorul baii. Haideti sa aruncam o privire la produsele actuale si sa gasim produsul care vi se potriveste!

Care sunt diferitele tipuri de suporturi pentru periute de dinti?

Permitandu-va sa va organizati baia si sa va lasati periuta de dinti sa se usuce intre utilizari, suportul pentru periuta de dinti a devenit rapid un accesoriu esential. Cu toate acestea, diversitatea modelelor disponibile in prezent pe piata poate face ca alegerea sa sa fie riscanta. Sa trecem rapid in revista toate criteriile care ne permit sa diferentiem suporturile pentru periute de dinti, pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra subiectului. Puteti cumpara seturi de baie care sa se potriveasca bine cu intreg decorul.

Tip si instalare

Suportul pentru periute de dinti va permite sa depozitati toate periutele de dinti ale locuitorilor casei impreuna sau separat. Cu toate acestea, este recomandabil sa pastrati fiecare perie separat, fie prin intermediul unor capace de perii individuale, care trebuie inlocuite dupa fiecare utilizare, fie prin intermediul unui suport de perii cu suporturi individuale. Exista diferite tipuri de suporturi pentru periute de dinti:

– Sticla sau pahar standard: model clasic, toate periile sunt plasate in acelasi recipient; unele pot avea o mica grila de filtrare in partea de jos, care permite scurgerea apei dupa utilizare si pastrarea tuturor periilor uscate, inclusiv a manerului; va trebui apoi sa va ganditi sa curatati in mod regulat acest filtru si partea de jos a paharului/paharului;

– Suport pentru periute de dinti cu clips: permitand ca fiecare periuta sa fie prinsa chiar sub cap, acesta este un accesoriu de perete; poate fi liniar sau circular, oval, dreptunghiular, printre altele; unele ofera chiar un dozator de pasta de dinti integrat pentru mai multa comoditate sau un aspirator de apa pentru a va usca perfect periutele de dinti;

Material de fabricatie

Un alt criteriu care permite diferentierea a doua suporturi de periute de dinti: fabricarea acesteia si in special materialele folosite. Astfel, este clasic sa gasim:

– PP (polipropilena sau plastic conventional): rezistent si durabil, PP are totusi tendinta enervanta de a se pata odata cu trecerea anilor; este usor de intretinut si poate fi vopsit in 1001 de culori, de la alb sau negru, la auriu, roz sau albastru;

– ABS, un polimer termoplastic: practic si popular pentru castile de dus, ABS are avantajul de a combina rezistenta, impermeabilitatea si igiena impecabila; fara a mai mentiona posibilitatea de a fi acoperit cu crom pentru un finisaj argintiu sau cu un strat colorat (alb, negru, cupru, auriu, rosu, printre altele).