July 22, 2024

Cum alegi cadoul perfect pentru iubit în funcție de personalitatea lui!

Se spune mereu că nu există cadoul perfect, pentru că mereu va fi ceva care va exista ceva care să umbrească puțin acest moment special. Noi nu suntem de acord cu această afirmație, și te asigurăm că darul perfect chiar există, doar că trebuie să ții cont mai mult de personalitatea celui care urmează să îl înmânezi. Și cum Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, avem pentru tine câteva sugestii despre cum să găsești cadoul perfect pentru iubit, în funcție de personalitatea lui.

Sportivii

Iubitul tău adoră să facă mișcare, sau urmărește cu atenție competițiile sportive de la televizor? Atunci nu mai este nevoie să adăugăm că îi poți oferi tot ce are legătură cu acest domeniu, chiar și echipamente sportive profesioniste. Dacă doar îi place să urmărească, atunci ce zici de niște tricouri haioase, care să îl facă să se amuze și să le poarte atunci când joacă echipa favorită?

Pasionații de arta culinară

De multe ori se spune că bărbații sunt cei mai buni bucătari, iar iubitul tău chiar este pasionat de arta culinară. Te surprinde mereu plăcut cu adevărate delicii, care îți încântă papilele gustative, așa că poți profita de această pasiune a sa și să-i oferi în dar seturi de condimente exotice, un set de cuțite profesioniste, cărți de bucate semnate de bucătari celebri (cu autograful lor ar fi de-a dreptul fantastic), sau niște tricouri haioase, cu mesaje sau desene amuzante, având drept temă principală… GĂTITUL.

Amuzanții

Aici e chiar ușor! Se găsesc numeroase cadouri haioase cu care poți să îl surprinzi în mod plăcut, dar care să fie și utile. Hârtie igienică tipărită cu fața șefului sau a colegului de serviciu care îi face zile amare, o husă pentru telefon care scoate anumite zgomote, tricouri haioase, sau gadget-uri care nu sunt deloc ceea ce par, sunt doar câteva dintre sugestiile noastre. Evident, tu poți găsi și altceva, care consideri că i se potrivește mai bine, noi doar am încercat să îți facem alegerea mai ușor.

Pasionații de jocurile minții

Dacă și prietenul tău este pasionat de jocurile care îi pun la încercare inteligența și/sau spiritul de observație, atunci oferă-i ceva care să îl stimuleze: puzzle-uri complicate 3D, jocuri complicate din lemn, sau află dacă nu cumva în orașul vostru nu se organizează ceva gen ”vânătoarea de comori”, un joc în care mai mulți adulți trebuie să se folosească de anumite indicii, amplasate în diverse locații, pentru a descoperi cheia misterului…? Sună bine, nu-i așa?

Tocilarii

Adoră tehnologia și tot ce ține de ea? Cu niște gadget-uri de ultimă oră îl surprinzi în mod plăcut, sau cu niște jocuri pe computer. De asemenea, poți să-i oferi și niște tricouri haioase pe această temă, pentru a-l mai scoate un pic din fața calculatorului și a începe să faceți mai multe plimbări prin parc!

Romanticii

La cadouri romantice, toată lumea se pricepe, așa că este imposibil să nu găsești ceva care să fie cadoul perfect pentru el. O excursie în doi, o cină romantică, o plimbare cu caleașca, sau orice altceva care să vă facă plăcere la amândoi și să vă readucă fiorii iubirii de la început.