July 17, 2024

Domeniile de activitate in care se preteaza achizitionarea unui vestiar metalic compartimentat

vestiar metalic

vestiar metalic

Suntem inconjurati de tot felul de lucruri si obiecte. O parte din ele sunt utile, altele sunt doar de decor, iar celelalte… doar sunt, fara sa mai stie nimeni cum, de unde si de ce au ajuns in jurul nostru. Nu trebuie sa te ingrijorezi, toti oamenii sunt la fel. Problema apare abia in momentul in care aceste obiecte ocupa foarte mult spatiu.

Mai devreme sau mai tarziu, va veni clipa in care, invariabil, vei exclama: “nu mai am loc!”. Acela este momentul in care trebuie sa faci o alegere. Ori renunti la obiecte, ori faci o investitie intr-un corp de depozitare generos. Indiferent daca ai nevoie de acest spatiu acasa sau la birou si indiferent de domeniul de activitate, oricand este nevoie de “mai mult loc!”. Iata de ce este ideala achizitionarea unui vestiar metalic compartimentat din oferta Office Class!

Pentru profesiile “in halat”

Exista o lunga serie de joburi care necesita schimbarea de haine atunci cand ajungi la locul de munca. Medicii, politistii, pompierii, brutarii, mecanicii, cu totii au nevoie de un loc in care sa isi poata pastra, in siguranta, hainele de lucru si cele de strada.

In special pentru meseriile care sunt practicate “in halat”, este recomandat un vestiar metalic cu 3 usi, dotat cu raft in partea superioara, cu bara pentru umerase, suport de umbrela cu vas de colectare a apei, suport de prosop si suport de eticheta pe usa, pentru fiecare compartiment. Fantele de aerisire din acoperis asigura o mai buna circulatie a aerului, iar balamalele interne antiefractie garanteaza depozitarea obiectelor personale cu maxima protectie.

Pentru iubitorii de miscare

Nicicand nu a fost un moment mai bun sa incepi sa faci sport! Mergi la sala, invata sa joci tenis sau fa-ti abonamentul acela la inot despre care tot vorbesti! Orice fel de activitate fizica este mai utila si sanatoasa decat statul pe canapea in fata televizorului. Iar pentru ca experienta ta la sala de antrenament sa fie cat mai placuta, poti utiliza un vestiar metalic cu picioare si 6 usi color.

Structura de rezistenta este realizata din tabla de otel, profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0.6 mm. Usile sunt dublu ranforsate si sunt dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara. Vopseaua acrilica este ignifuga, are o ridicata toleranta la coroziune si poti alege intre culorile rosu, galben, albastru, verde sau portocaliu.

Pentru sistemul de invatamant

Este un lucru bine stiut ca greutatea ghiozdanelor carate de elevi este mult prea mare. Acest fapt dauneaza grav sanatatii coloanei lor vertebrale si afecteaza dezvoltarea armonioasa a muschilor spatelui. O solutie pentru a combate aceasta problema este dotarea scolilor cu dulapuri de tip vestiar metalic cu picioare si 12 compartimente.

Fiecare dintre acestea are un sistem de inchidere/deschidere cu 2 chei si un maner prevazut cu gaura pentru lacat. La cerere, vestiarele pot fi echipate cu polita pentru incaltaminte, suport pentru agatat haina, soclu sau diferite tipuri de inchidere (maner antiefractie, maner cu inchidere din doua miscari, inchidere in 3 puncte, inchidere cu cifru metalic, inchidere cu cifru electric sau inchidere cu moneda). Acest tip de corp de mobilier poate fi util atat elevilor/studentilor, cat si profesorilor sau corpului administrativ.

Cu usurinta poti observa ca un vestiar metalic se preteaza oricarui domeniu de activitate! Nu astepta sa ajungi la momentul “nu mai am loc!” pentru a-ti face loc! Intra pe www.officeclass.ro si consulta intreaga varietate de produse!

Articol realizat de www.iagency.ro