September 29, 2023

Idei pentru a obtine cele mai potrivite cadouri pentru barbaati sau alte persoane dragi

cadouri barbati

In momentul in care cautati solutii pentru a oferi cadouri, tineti cont de sfaturile de mai jos. Discutati cu oameni care cunosc bine persoana pentru a va ajuta sa alegeti. Daca aveti probleme in a veni cu idei pentru persoana respectiva, cereti ajutorul altor persoane care o cunosc bine. Persoana poate chiar sa fi lasat sa scape ca exista ceva ce isi doreste sau de care are nevoie. Astfel, veti putea gasi mai usor cadouri barbati, sau cadouri pentru femei sau pentru copii.

De exemplu, ati putea sa o intrebati pe mama celui mai bun prieten  daca are sugestii. Discutati cu alti colegi pentru a vedea daca au observat ceva ce ii place sau ar putea folosi. Intrebati-l pe cel mai bun prieten sau frate al destinatarului pentru a vedea daca a lasat indicii.

Retelele de socializare pot fi un loc bun de inspiratie

Uitati-va la conturile de socializare ale persoanei pentru a gasi indicii. Persoanei pentru care trebuie sa cumperi un cadou ar putea sa-i placa ceva cu adevarat specific despre care ai putea afla cu putina munca de detectiv. Pinterest este un loc bun in care sa cautati, deoarece oamenii adesea „fixeaza” articolele pe care le doresc sau de care au nevoie. De asemenea, puteti verifica istoricul persoanei pe Facebook, Twitter, Tumblr si alte retele sociale pentru indicii.

Site-urile de cadouri online pot fi solutii bune

Verificati site-urile online pe care persoana respectiva le frecventeaza pentru liste de dorinte. Listele de dorinte nu sunt doar pentru articolele de copii si nunti! Unele site-uri web comerciale permit oricaruia dintre membrii lor sa faca liste de dorinte care pot fi publice daca persoana permite acest lucru. Daca stiti ca persoana respectiva face multe cumparaturi online cu un anumit site web, vizitati site-ul si cautati-i numele. S-ar putea sa aveti noroc si sa gasiti o lista intreaga de articole din care sa alegeti.

Cereti sugestii destinatarului

Cereti persoanei sugestii daca sunteti nedumerit. Nu este nimic in neregula sa intrebi persoana respectiva daca este ceva ce isi doreste sau are nevoie cu adevarat. Majoritatea oamenilor apreciaza acest lucru, deoarece va va ajuta sa va asigurati ca primesc ceva ce pot folosi.

Alegeti mai degraba experiente decat simple obiecte

Optati pentru o experienta mai degraba decat pentru un cadou general. Multi oameni pretuiesc experientele in detrimentul obiectelor impersonale, asa ca luati in considerare cum ati putea oferi persoanei ceva care ii va crea o experienta distractiva. Puteti alege articole amuzante sau care sa poata fi folosite intr-un mod persoanlizat. Spre exemplu, o harta razuibila s-ar putea sa fie cea mai buna optiune pentru un pasionat de calatorii sau geografie.

Includeti o nota scrisa in cadou care descrie experientele pe care acesta le va oferi. Daca ajungeti sa cumparati persoanei un articol fizic, atunci asigurati-va ca ii spuneti cum ii va crea experiente distractive. Acest lucru va imbogati valoarea cadoului si il va face sa para mai special.  De exemplu, daca oferiti persoanei o patura, puteti include in nota ca sperati ca se bucura de multe seri confortabile citind sau vizionand filme sub patura.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5