May 18, 2024

Mii de piese de motocoasa pentru sute de modele, la preturi de la mai putin de 10 lei!

piese motocoasa

piese motocoasa

Motocoasele sau motocositoarele sunt echipamente esentiale pentru toti cei care au nevoie sa curete gradina sau un spatiu arabil de diferite buruieni sau cioturi. Acestea au rolul de a taia firele de iarba si tufisurile chiar de la baza, astfel ca dupa folosirea lor se pot obtine furaje de buna calitate pentru animale.

Folosirea frecventa poate genera mici probleme sau chiar defectiunea unor componente. In astfel de cazuri, vei putea gasi orice fel de piese motocoasa in magazinul online www.generalmotor.ro, la preturi extrem de accesibile. Iata cateva dintre miile de componente si accesorii disponibile chiar acum!

Piese motocoasa: acceleratie

Daca ai probleme cu acceleratia, vei gasi orice ai nevoie, de la spume pentru deblocarea cablurilor pana la manete pentru orice model. Sistemul de livrare este rapid si eficient si, in plus, comenzile care depasesc 300 de lei beneficiaza de livrare gratuita.

O acceleratie universala pentru motocoasa umar, cu intrerupator, este disponibila la pretul de 17 lei. Un buton de pornire cu autorevenire poate fi cumparat pentru numai 5 lei, in timp ce un buton de oprire motocoasa Zenoah cu autorevenire este disponibil la pretul de 6 lei.

O maneta pentru acceleratie motocoase, compatibila pentru modele chinezesti si Mitsubishi TL 43 sau TL 45 costa, de asemenea, numai 5 lei. Un cablu de acceleratie cu lungimea de 97 de centimetri, potrivit pentru modelele Ruris sau Mitsubishi poate fi cumparat cu 7 lei.

Piese motocoasa: carburatie

Daca ai probleme cu sistemul de carburatie, vei gasi o multitudine de piese, de la carburator si busoane benzina pana la galerii de admisie, kit-uri de reparatii si rezervoare compatibile cu cele mai diferite modele.

Un carburator de calitate superioara, cu gaura de admisie de 15 milimetri si distanta dintre prinderi de 30 de milimetri, compatibil cu motocoase chinezesti si Mitsubishi TL 43 poate fi cumparat pentru suma de 45 de lei. Un alt carburator, compatibil cu diferite modele de motocoasa Husqvarna, costa 69 de lei.

Preturile unei galerii de admisie pornesc de la suma de numai 4 lei, iar o pompita amorsare benzina universala pentru un model mic este disponibil la acelasi pret de 4 lei. La randul ei, o membrana amorsare carburator poate fi cumparata in schimbul a 9 lei.

Piese motocoasa: echipament de protectie

Atunci cand folosesti un astfel de utilaj, este indicat sa iti iei toate masurile de precautie necesare, pentru a evita orice fel de accident. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca stii cum sa folosesti utilajul in mod corect. Apoi, pentru ca paza buna trece primejdia rea, este indicat sa folosesti si ochelari de protectie transparenti, pentru a te proteja de eventualele aschii, dar si casti antifonice sau hamuri.

Un set de accesorii motocoasa format din casca de protectie, ochelari, ham si casca antifonica poate fi cumparat cu 79 de lei. Separat, poti cumpara ochelari de protectie de culoare galbena cu numai 7 lei. Ei te vor proteja impotriva impactului mecanic, a particulelor zburatoare si a stropirii.

In magazinul online generalmotor.ro vei gasi piese motocoasa si daca ai probleme cu partea electrica, cu filtrul de aer, cu discul sau chiar cu motorul. Sunt disponibile si uleiuri si sprayuri care vor asigura buna functionare timp indelungat. Comanda-le cu toata increderea si le vei primi in cel mai scurt timp! Spor la lucru!