July 17, 2024

Să-ți faci nunta într-un restaurant: o idee bună?

Te căsătorești în curând și începi să te întrebi dacă ar fi o idee bună să îți organizezi nunta într-un restaurant și nu într-o sală? Această soluție are avantaje incontestabile.

În acest articol, îți explicăm de ce găzduirea nunții într-un restaurant nuntă este o idee bună. Multe sfaturi îți vor permite, de asemenea, să faci cea mai bună alegere pentru cea mai frumoasă zi din viața ta.

De ce să îți faci nunta într-un restaurant și nu într-o sală?

Ceea ce te sperie atunci când închiriezi o sală de recepție este să te ocupi de toate, de la A la Z. De la găsirea cateringului până la găsirea DJ-ului. În plus, îți spui că dacă bucătăria nu se potrivește cu cateringul tău, masa de nuntă s-ar putea să îți fie stricată. Fii sigur: în general, totul merge bine! Deja, trebuie să știi că unele săli au parteneriate cu anumite firme de catering. Apoi, unele săli de recepție sunt deosebit de bine echipate, precum și unele restaurante.

Dar atunci, în acest caz, de ce să alegi restaurantul pentru nunta ta? Restaurantul este o soluție bună pentru cei care caută o soluție la cheie și care apreciază în mod deosebit mâncărurile servite de un anumit bucătar. Desigur, trebuie să ții cont de faptul că un restaurant botez sau nuntă are câteva dezavantaje:

  • Spre deosebire de sală, probabil că nu vei putea petrece toată noaptea: în general, restaurantele îți vor da permis până la ora 3-4 dimineața.
  • În unele restaurante, nu există ring de dans: depinde de tine să verifici.
  • În același mod, s-ar putea să nu ai posibilitatea să decorezi camera după bunul plac: acest lucru trebuie verificat în prealabil cu proprietarul restaurantului.

În general, se acceptă faptul că restaurantul este o idee foarte bună atunci când vrei să organizezi o nuntă intimă și gastronomică: dacă asta cauți, nu vei fi dezamăgit.

O recepție de nuntă într-un restaurant!

Iată că îți oferim câteva sfaturi pentru a alege restaurantul în care va avea loc nunta sau botezul:

  • Dacă restaurantul are o singură sală, ia în considerare închirierea localului. Și asta, chiar dacă vei avea doar 20 de invitați la nunta ta. Într-adevăr, probabil că nu vrei să te regăsești cu clientela obișnuită a restaurantului. Este important să fii în bula ta!
  • Vrei să dansezi la nunta ta? Verifică dacă este posibil să instalezi un sistem de sunet, ca zgomotul să nu deranjeze. În al doilea rând, verifică dacă există suficient spațiu pentru un ring de dans. Ar fi păcat să fii nevoit să stai la masă toată seara din cauza unui restaurant prea mic sau nepotrivit pentru petrecere.
  • Discută rapid despre decorarea nunții cu proprietarul restaurantului: probabil te va lăsa să decorezi mesele după bunul plac, dar poate nu și pereții și tavanul.
  • De asemenea, nu uita să întrebi proprietarul restaurantului cât de târziu puteți petrece. Într-adevăr, în unele locații nuntă, nu se va putea petrece după miezul nopții! Va trebui să planifici cursul serii în consecință!

Prin urmare, interesează-te din timp, vei găsi un număr mare de săli de restaurant de închiriat! Într-adevăr, știm că aceasta este o alegere foarte comună pentru miri. Pentru a găsi un restaurant de nuntă sau botez, este foarte simplu. Utilizează motorul de căutare și filtrele pe care le ai la dispoziție.

Nu-ți poți găsi fericirea? Nu ești sigur cum să cauți? În acest caz, nu ezita să contactezi mai multe locații. Desigur, se vor lua în considerare toate criteriile tale! Și tu ești cel care vei face alegerea finală: la urma urmei, este nunta ta!