July 19, 2024

Tigara electronica, mai cool si mai sanatoasa decat cea obisnuita

Pentru ca vapingul a devenit un fenomen intr-un timp relativ scurt, tot mai multe studii au avut ca subiect tigara electronica sau lichidele care sunt tranformate in vaporii dulci preferati de utilizatori. Lansata la inceput ca o alternativa a fumatului clasic, e-tigara este preferata mai ales de tineri pentru ca este usor de utilizat, nu lasa mirosuri neplacute si ofera diversitate in arome.

Orice producator sau magazin serios de tigari electronice va incuraja doar fumatorii de tigari clasice sa faca pasul spre tigara electronica, nu si tinerii care nu au acest viciu. Este important de mentionat faptul ca vapingul alimenteaza acest viciu, dar nu afecteaza organismul in aceeasi masura precum tigarile clasice. Mai mult decat atat, viata sociala a acestor persoane se va imbunatati considerabil, iar persoanele din jurul lor nu vor mai fi afectate.

Poti folosi o e-tigara pentru a renunta complet la fumat sau o poti folosi pentru a evita anumite substante nocive din tigarile clasice. Sunt studii si comunicate care afirma, ca acest comunicat al unei agentii a Ministerului Sanatatii din UK, ca aceasta alternativa a fumatului clasic este mult mai prietenoasa cu organismul. Tinand cont de faptul ca o tigara electronica este cool, iti ofera libertatea de a alege dintr-o multime de arome de lichide si poate fi folosita chiar si in spatiile inchise, de ce sa neglijezi toate aceste aspecte si sa ramai la tigarile obisnuite?

Folosind e-tigara vei investi mai putin in acest viciu

Din nefericire, capitolul financiar cantareste mai greu decat sanatatea in cazul multor persoane. Daca vaporizatoarele nu va pot convinge prin faptul ca nu contin atat de multe substante nocive, o pot face prin faptul ca iti pot alimenta viciul cu o investitie mai mica.

Pretul tigarilor clasice sunt intr-o continua crestere tocmai pentru a influenta fumatorii sa renunte la acest viciu. Lichidele pe care le foloseste pentru a vapa au preturi reduse si iti sunt indeajuns pentru o perioada lunga. Sigurantele au un pret aproape nesemnificativ, ceea ce inseamna ca singura investitie considerabila este in momentul in care iti achizitionezi kit-ul de tigara electronica.

Daca renuntati la tigari clasice in favoarea unei e-tigari incercati sa faceti un mic calcul a banilor investiti in acest viciu si sa comparati rezultatele. Veti observa la sfarsitul lunii ca veti ramane cu mai multi bani in buzunar.

Cei care au facut acest pas important au observat ca mai multe capitole din viata lor s-a imbunatatit. Tu cand renunti la tigarile clasice?