December 2, 2023

Tipuri de corpuri de iluminat care asigura o lumina profesionala in spatiile comerciale

In general, decizia de cumparare este influentata de o serie de factori precum pretul, calitatea, garantia oferita, specificatiile tehnice si chiar ambianta din magazinul in care se afla. Ambianta placuta inseamna sa fie intampinati de o muzica placuta in fundal, in ton cu atmosfera prezenta in spatiul respectiv, elementele de decor care trasnforma un loc banal intr-unul placut, lumini calde sau reci care evidentiaza produsele de pe rafturi, creand un context familiar pentru a-si face cumparaturile.

Exista cateva tipuri de corpuri de iluminat care pot sa transforme un magazin oarecare intr-un loc prietenos in care clientii se bucura de o experienta de cumparaturi foarte buna. Asadar, iata care sunt aceste corpuri de iluminat care iti vor transforma spatiul comercial intr-un loc placut pentru clientii tai.

Corpurile de iluminat cu becuri LED

Acestea sunt cele mai populare si la indemana solutii datorita duratei de viata foarte mari si sunt recomandate pentru magazine mai ales datorita faptului ca lumina este aprinsa aproape in permanenta. Poti alege corpuri de iluminat cu becuri LED care ofera o lumina rece iar astfel se vor evidentia detaliile produselor expuse pe rafturi. Pentru a crea o atmosfera familiara, poti opta pentru becuri LED cu lumina calda, ceea ce le ofera clientilor un confort vizual si ii transpune intr-o atmosfera prietenoasa.

Lampi compacte cu halogenuri metalice

Sunt corpuri de iluminat ce emana un flux puternic de culoare alba si poate pune in evidenta chiar si cele mai mici detalii ale produselor. Acest tip de corpuri de iluminat sunt folosite in special pentru iluminatul de accent al vitrinelor. De asemenea, si acestea se remarca printr-o durata de viata crescuta iar lumina este distribuita uniform acoperind intreaga suprafata a unui produs.

Lampile fluorescente

Lampile cu becuri fluorescente emit o lumina placuta, perfecta pentru ambianta unui magazin. Aceste surse de lumina pot sa ramana aprinse pe perioade lungi de timp fara sa isi piarda din calitatea sau din intensitatea luminii.

Gama variata de forme si dimensiuni permite ca aceste corpuri de iluminat sa fie mai usor de incorporat in diferite stiluri de decoruri ale magazinelor. Pot sa fie utilizate atat ca surse de iluminat unitare sau incadrate in corpuri de iluminat potrivite.

Pe scurt, acestea sunt cele trei recomandari pentru a putea crea in magazinul tau o atmosfera deosebita si pentru a te bucura de o lumina de calitate pe termen lung. O lumina potrivita nu numai ca te va ajuta sa evidentiezi produsele expuse dar vor crea si o atmosfera placuta in care clientii tai sa se simta cat mai bine.

Tipurile de corpui de iluminat alese sunt foarte importante pentru afacerea ta deoarece pot sa iti ofere numeroase avantaje. Si, utilizand corpuri de iluminat cu tehnologii de ultima ora incorporate nu va mai trebui sa iti faci probleme in ceea ce priveste durata de utilizare.

Poti sa achizitionezi corpuri de iluminat precum cele exemplificate si din magazinele online. Vei putea gasi numeroase modele usor de incorporat in design-uri moderne dar si usor de pus in functiune.