December 3, 2023

Unde sa plasezi bradul de Craciun, in casa ta ?

Bradul este protagonistul principal al decoratiunii de Craciun din interiorul casei noastre. In plus fata de decorarea, iluminarea si crearea unui mediu confortabil la domiciliu, este, de asemenea, responsabil de a primi la picioarele tale darurile de Craciun.

Desi este de obicei plasat in camera de zi, exista si alte camere unde poate arata grozav. In plus, in camera in sine, putem alege diferite colturi in functie de ceea ce dorim sa evidentiem.

Camera de zi

Camerele si saloanele sunt, fara indoiala, locul ideal pentru a plasa bradul de Craciun, deoarece dau o nota de durata si fac din camera noastra de odihna un loc si mai primitor.

In plus, camerele sunt de obicei cea mai mare zona a casei, astfel incat acestea sunt perfecte pentru a se aduna in jurul bradului si pentru a colecta cadouri de Craciun.

In interiorul camerei de zi, cele mai bune spatii pentru a plasa bradul sunt langa fereastra si sunt, de asemenea, spatii colectate care nu impiedica trecerea noastra.

Daca aveti animale de companie, puteti opta pentru brazi care sunt plasati pe peretele in sine, astfel incat animalele sa nu ajunga la el.

Sala sau hol de intrare

Sala este, de asemenea, un loc minunat pentru a plasa bradul de Craciun, asa cum il veti vedea imediat ce deschideti usa si va va face sa va simtiti instantaneu intr-un mediu confortabil si placut.

In plus, fiind in afara camerelor, nu va impiedica trecerea si este mai complicat ca printr-o anumita neincredere sa cada sau sa se strice.

Sufragerie

Sala de mese este, de asemenea, un loc bun pentru a plasa bradul de Craciun, mai ales daca aveti de gand sa fie gazda acestor sarbatori.

Desigur, retineti sa-l plasati intr-un loc confortabil, astfel incat sa nu deranjeze niciunul dintre oaspetii dvs., daca este posibil, nu prea aproape de masa.

Dormitor

Plasarea pomului de Craciun in camere, in special in camerele copiilor, este un obicei care este probabil mai frecvent in Statele Unite.

Daca aveti de gand sa plasati bradul de Craciun in camera copiilor, probabil cea mai buna optiune sunt brazii artificiali sau de ce nu, din plus. (pentru a evita scuturarea unui brad natural)

Acestea sunt ornamente care pot fi si jucarii educative in acelasi timp…

Unde nu ar trebui sa se puna bradul de Craciun

Desi poate parea destul de evident, bucataria, baia, terasele deschise si balcoanele nu sunt optiuni bune pentru plasarea pomului de Craciun.

Bucataria poate face ca bradul sa prinda mirosuri si grasimi, iar exteriorul sa se ude, sa cada si sa strice unele dintre ornamente.

Nici un baie nu s-ar incadra bine un brad. Baia este acel loc din casa in care spatiul este rezervat strict pentru igiena zilnica a corpului si plus de asta, un brad in aceasta camera nu ar rezista datorita aburului ce se acumuleaza atunci cand ne spalam.

Terase deschise- in acest loc se poate monta un brad doar daca avem grija permanenta de el si ne asiguram ca nu va fi lovit de ploi, vant sau alte intemperii ale vremii. Daca se opteaza totusi pentru un brad pe terasa, acesta trebuie sa fie natural. Balconul se incadreaza si el la cazul de NU brad in acest loc. Balcoanele de regula nu au spatii largi si plus de asta, nu te vei putea bucura de splendoarea bradului daca il tii departe de tine.

Ca o concluzie, bradul artificial ar trebui sa se monteze in casa, in living sau in cel mai deschis loc din casa, loc in care nu exista o trecere foarte mare.