May 18, 2024

Cat trebuie sa cheltuiesc?

Un inel de logodna este cumparat o data in viata, deci este foarte unic si special pentru cumparator si destinatar. Aveti de gand sa cheltuiti o luna de salariu, 2 luni de salariu sau mai mult? Adevarul este ca un inel de logodna este foarte relativ si nu are reguli, ci asteptari diferite. In primul rand, puteti crea un buget si apoi luati in considerare stilul, gustul si personalitatea acestuia. Dupa ce rasfoiti desenele, optiunile de piatra si metal, verificati preturile si gasiti stiluri alternative care ofera cea mai apropiata cantitate pe care ati anticipat-o in minte. Cristalele sunt intotdeauna cea mai buna alegere, puternice si rezistente care dureaza o viata intreaga, dar, desigur, deoarece este foarte rar si unic, trebuie sa retineti ca inelele de logodna cu cristale vor fi un clic peste standard cu preturile lor. Situatia financiara, asteptarile partenerului si semnificatia inelului sunt cei mai importanti factori pe care trebuie sa va concentrati.  Desigur, poti alege mai multe tipuri de inele de logodna.

Pentru ce metal ar trebui sa optez?

Aceasta este o alegere foarte personala, deoarece fiecare femeie are un stil diferit. Mai intai de toate trebuie sa iei in considerare gustul, rochia si sa fii atent la piesele si culorile ei de bijuterii. Daca sunteti un iubitor clasic, aurul galben atemporal ar putea fi o optiune excelenta. Pe de alta parte, daca iti plac desenele contemporane, aurul alb poate fi foarte potrivit pentru ea. Platina este o alegere excelenta daca poarta inelul in fiecare zi si, de asemenea, are o viata activa. Palladio se potriveste perfect sentimentelor sale cu greutatea sa usoara. Daca este o printesa romantica, tonul cald roz de aur roz o va face foarte fericita. Iata cum sa alegi cele mai interesante inele cu cristale.

5 cele mai potrivite cristale

Diamant: Frumusetea pura si inocenta diamantului va vor face sa respirati. Frumusetea stralucitoare si atemporala a fost adorata de femei de secole. Frumusetea simpla si inofensiva a diamantelor va face cu siguranta un inel de logodna foarte special.

Diamantul negru: Privirea solida si dorinta puternica pentru umbra neagra simbolizeaza stabilitatea. Daca ai un anumit stil intelectual, Diamantul Negru cu siguranta te va face fericit cu aspectul sau misterios. Indiferent daca aveti un stil contemporan sau sofisticat, aceasta culoare moderna atemporala va adauga incredere si stil spiritului tau.

Emerald: Ii chemam pe toti iubitorii de primavara aici. Verdele unic si profund este simbolul iubirii si al renasterii. Ii chemam pe toti artistii si creativii aici, deoarece inelul de logodna Emerald va fi preferatul lor. Smaraldul este, de asemenea, simbolul unei casatorii fericite si de succes.

Safir: Tonul albastru foarte saturat este semnificatia fidelitatii si increderii. Uimitorul albastru profund creeaza o atractie finala si o senzatie calma cu senzatia sa apoasa si culoarea albastru profund ocean. Daca ai incredere si putere, aceasta este piatra ta.

Rubin: Sentimente puternice si cele mai frumoase furtuni de dragoste Ruby adauga pasiune si regalitate inelului tau de logodna. Atmosfera rosu intens creeaza frumusete si bogatie esentiale. Daca ai o personalitate ambitioasa, Ruby este cu siguranta pentru tine. Este simbolul iubirii neconditionate si al adevaratei pasiuni.