September 29, 2023

Prospetimea si aroma produselor de patiserie, pastrate intacte intr-o vitrina calda

vitrina calda

vitrina calda

Studii recente arata ca nu mai putin de 80% dintre romani declara ca iubesc produsele de patiserie si le consuma in mod frecvent, preferandu-le pe cele proaspete. Prin urmare, deschiderea unei afaceri in acest domeniu are mari sanse sa inregistreze succes si sa aduca un profit rapid si consistent.

Pe langa calitatea produselor, este esential si modul in care sunt pastrate preparatele specifice. Pentru mentinerea lor in stare proaspata, este nevoie de o vitrina calda performanta. Datorita acesteia, clientii se vor bucura de gustul si de textura ideale pentru gustarile lor preferate.

In plus, un astfel de echipament HoReCa de pe Fresco.ro aduce si importante avantaje comerciale. Produsele pufoase si rumene sunt expuse intr-un mod cat se poate de atragator, ceea ce starneste si amplifica impulsul de a le cumpara. Iata unele dintre cele mai performante modele existente in acest moment pe piata!

Vitrina calda de banc, cu doua niveluri

Realizat de firma germana Virtus Group GmbH, echipamentul are doua niveluri pentru expunerea produselor de patiserie si este echipat cu usi prevazute cu balamale.

Temperatura de lucru, reglabila, este cuprinsa intre plus 20 si plus 90 de grade Celsius, ceea ce face posibila expunerea si pastrarea in cele mai bune conditii a unei game diverse de produse de patiserie. Acestea pot fi depozitate pe fiecare dintre cele doua niveluri cu lungimea de 670 de milimetri si latimea de 433 de milimetri.

Greutatea neta a acestui model de vitrina calda este de 30 de kilograme, iar dimensiunile sunt urmatoarele: latimea de 780 de milimetri, adancimea de 490 de milimetri si inaltimea de 480 de milimetri. Pretul actual este de 4 260 de lei plus TVA, in care este inclusa si garantia Base Care, ce acopera montajul si o perioada de 12 luni pentru piese de schimb si manopera.

Vitrina calda de banc, cu 5 rafturi

Produs de firma Alto Shaam, acest echipament de mari dimensiuni este destinat patiseriilor cu un flux mare de clienti. Cu ajutorul sau, veti reusi sa atrageti atentia asupra alimentelor pe care le comercializati, precum si asupra imaginii marcii proprii, deoarece produsul poate fi personalizat cu elemente grafice mobile.

Datorita tehnologiei exclusive Halo Heat fara ventilator, acest tip de vitrine pentru comercializarea produselor de patiserie asigura o incalzire precisa si uniforma. Functionarea imbina cea mai buna calitate cu cel mai mic cost de detinere in proprietate.

Fiecare dintre cele 5 rafturi suporta o greutate maxima de 18 kilograme, ceea ce inseamna o capacitate totala de depozitare de 90 de kilograme. Exista posibilitatea de a controla temperatura fiecarui raft in parte, fiind astfel asigurate conditii de pastrare optima pentru nu mai putin de 5 categorii de produse.

Greutatea neta a acestui model de vitrina calda este de 255 de kilograme. Echipamentul are urmatoarele dimensiuni: latime de 1 219 milimetri, adancime de 694 de milimetri si inaltime de 2 029 de milimetri. Pretul actual pentru acest produs fabricat in Statele Unite ale Americii este de 69 550 de lei plus TVA, cu garantia Base Care inclusa.

In magazinul online Fresco.ro gasiti diferite modele de vitrina calda, realizate de companii respectate pe plan international si disponibile la un raport avantajos pret-calitate. Cu o astfel de investitie, prospetimea si aroma sunt asigurate.