September 29, 2023

Trei tipuri de masini de cuburi de gheata, in functie de bugetul de care dispuneti

masini cuburi gheata

masini cuburi gheata

Temperaturile caniculare din ultimele saptamani, coroborate cu relaxarile in ceea ce priveste pandemia, au facut ca tot mai multi romani sa isi petreaca serile la terase, fie ca se afla in concediu sau in localitatea de resedinta. Bineinteles, printre produsele preferate de catre acestia, chiar si la orele tarzii, se numara cocktail-urile, smoothie-urile, frappe-urile si alte bauturi care ii ajuta sa se racoreasca, atat la propriu, cat si la figurat.

Prin urmare, in calitate de patron sau administrator de bar, cafenea, restaurant sau orice alta unitate de alimentatie publica, trebuie sa va asigurati ca detineti suficiente masini de cuburi de gheata, care sa acopere necesarul pentru o astfel de cerere.

Fresco.ro, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie numeroase modele de masini de cuburi de gheata, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Acestea au o productivitate ridicata, o fiabilitate crescuta, sunt usor de utilizat si sunt disponibile la un pret corect.

Ele vin cu necesitati si costuri de intretinere reduse si sunt destinate uzului indelungat, potrivit fluxului de clienti al unui local cu vad important. Nu in ultimul rand, aceste echipamente HoReCa presupun un consum de energie electrica scazut, comparativ cu randamentul lor.

Masinile de cuburi de gheata de la Fresco Expert functioneaza pe aer sau apa si pot produce inclusiv fulgi, necesari pentru granita si alte bauturi de acest tip. Calitatea produsului finit, fie ca vorbim despre cuburi sau fulgi, este una ireprosabila, acest aspect fiind important pentru majoritatea clientilor, chiar daca, in calitate de manager, dumneavoastra ati putea pune accent numai pe functionalitate (racirea bauturilor). Mai mult decat atat, toate echipamentele din oferta furnizorului sus-numit sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).

In ceea ce priveste pretul masinilor de cuburi de gheata, acesta variaza intre 3.000 de lei si 20.000 de lei. Diferentele relativ mari nu se explica printr-un ecart in ceea ce priveste calitatea, intrucat toate produsele din oferta Fresco Expert sunt de top, asa cum am precizat si mai devreme, ci mai degraba prin productivitatea si capacitatea de stocare a respectivelor echipamente.

In continuare, va prezentam trei produse, din clase diferite de preturi, dintre care sa alegeti in functie de bugetul de care dispuneti, dar si de nevoile de productie ale unitatii de alimentatie publica pe care o conduceti.

Masini de cuburi de gheata (pret mic) – 3.597 de lei

Dimensiuni: 35,5×40,4×59,5 centimetri / Greutate: 27,5 kilograme / Productivitate: 22 de kilograme in 24 de ore / Capacitate de stocare: 4 kilograme;

Masini de cuburi de gheata (pret mediu) – 5.609 lei

Dimensiuni: 49,7×59,2×80,8 centimetri / Greutate: 52 de kilograme / Productivitate: 46 de kilograme in 24 de ore / Capacitate de stocare: 25 de kilograme;

Masini de cuburi de gheata (pret peste medie) – 10.684 de lei

Dimensiuni: 84x74x108,6 centimetri / Greutate: 102 kilograme / Productivitate: 130 de kilograme in 24 de ore / Capacitate de stocare: 65 de kilograme.