May 18, 2024

Cum funcționează Mero.ro?

Mero

Nu vă place modul în care Internetul a făcut lucrurile atât de convenabile? Fie că doriți să rezervați o cameră de hotel, să închiriați o mașină sau să cumpărați un laptop nou, puteți face totul online. Aud deseori proprietari de salon care sunt sceptici cu privire la rezervările online. Când ești obișnuit să faci totul într-un anumit mod, o schimbare poate fi dificilă.

În cele ce urmează, vă vom prezenta câteva motive pentru care Mero programări funcționează foarte bine. Însă, în primul rând, să vă explicăm și cum vă poate ajuta site-ul pentru a vă promova salonul.

Pentru a folosi aplicația Mero programări puteți accesa pagina web și o puteți descărca direct de pe site. Apoi, vă înregistrați și vă creați un cont. Mero creează o pagină specială pentru profilul pentru afaceri, pentru saloane. Funcționează ca oricare altă platformă de social media. Puteți alege o poză pentru pagina de profil, vă puteți defini serviciile, programul de lucru. Oricând puteți posta poze cu serviciile pe care salonul dvs. îl oferă.

Dacă sunteți clienți, atunci totul funcționează similar. Descărcați aplicația, vă creați un cont, apoi căutați salonul preferat și vă programați pentru serviciile de care aveți nevoie.

Care sunt beneficiile Mero programări pentru salonul dvs?  Citiți mai jos pentru a afla!

1. Economisiți timp cu software-ul salonului

În timpul tratamentelor, mai puține apeluri telefonice vă vor deranja. Acesta este primul avantaj al programului de programare online. Mai mult, va fi un număr mai mic de mesaje vocale care solicită un apel înapoi. Puteți pur și simplu să trimiteți clienții direct la programul de programare online de pe site-ul dvs. web.

2. Fă o primă impresie grozavă

Ați dat vreodată clic pe un site web pentru că era confuz sau neclar? Apoi imaginați-vă cum ar fi să faceți o programare printr-un formular de contact. Programarea unei întâlniri este primul contact inițial pe care un client îl are cu salonul dvs., astfel încât să doriți să lăsați o primă impresie pozitivă. Când clienții vă văd disponibilitatea online, aceștia pot programa programarea și pot primi imediat o confirmare prin e-mail. Cu siguranță vor pune acest lucru ca o experiență bună.

3. Disponibil 24/7

Sunteți în mijlocul unui tratament când sună telefonul, așa că sună clientul înapoi mai târziu. Dar există o modalitate mai ușoară de a face acest lucru. Software-ul de planificare online Salonized va avea toate detaliile relevante pe site-ul dvs. web. Clienții văd când sunteți disponibil înainte de a face programări, care vor apărea instantaneu în calendarul dvs. Veți primi întotdeauna notificări privind rezervările noi, astfel încât să vă puteți planifica ziua în consecință.

4. Memento-uri automate pentru întâlniri

Fiecare proprietar de salon se teme de neprezentări. Aceștia sunt clienți care își uită programările sau apar la o dată sau la o oră greșite. Cu memento-uri automate de întâlnire, puteți evita neprezentările fără a fi nevoie să apelați clientul. Software-ul Salonized trimite automat clientului un e-mail sau un memento SMS, astfel încât să aveți mai mult timp să faceți alte lucruri.

5. Aveți întotdeauna acces la calendarul dvs.

Veți avea acces la calendarul dvs. în orice moment al zilei sau al nopții, dar nu spunem că ar trebui să lucrați 24/7. Dimpotrivă, veți avea doar mai mult timp. Dacă sunteți acasă sau pe drum și vă întrebați cum arată programul dvs. de lucru pentru ziua următoare, vă puteți accesa cu ușurință calendarul. Pur și simplu conectați-vă utilizând telefonul, tableta sau computerul – oriunde vă aflați.