May 18, 2024

Argumente in favoarea montarii unor dozatoare de apa in garile mari

dozator apa

dozator apa

Dozatoarele de apa, care furnizeaza accesul la o apa de calitate, fie la o temperatura scazuta, fie fierbinte, isi dovedesc utilitatea in orice loc ar fi montate, de la locuinte si sedii de birouri pana la institutii si unitati precum garile mari. Citind articolul in continuare, vei afla care sunt argumentele in favoarea instalarii unor astfel de echipamente in salile si pe peroanele unde calatorii asteapta sa se imbarce in trenuri, pentru o calatorie de durata, sau sa intampine pe cineva drag, venit de departe, in urma unui drum lung.

 

  1. Apa de la cismelele din gari nu este neaparat potabila. In primul rand, apa de la cismelele din gari, daca acestea exista si sunt functionale, nu este una de o calitate exceptionala, nici din punctul de vedere al aspectului, mirosului si gustului, nici in ceea ce priveste beneficiile pentru sanatate. In schimb, dozatoarele de apa de la H2On, companie care livreaza apa la domiciliu sau la birou, in aceeasi zi, in toata tara, ofera un produs recunoscut inclusiv la nivel international (premiul Superior Taste Award, acordat de presitigosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in anii 2022 – 3 stele, punctaj maxim, 2021, 2020 si 2019).

 

  1. Temperaturile pe perioada verii pot deveni insuportabile. In al doilea rand, mai ales pe perioada sezonului estival, cand garile inregistreaza si cel mai mare numar de calatori, fiind vorba in special de turisti care aleg litoralul sau muntele pentru o binemeritata vacanta, temperaturile caniculare pot deveni o problema serioasa, in lipsa unei surse de hidratare. Dozatoarele de apa vor “rezolva” aceasta situatie, permitandu-le celor prezenti sa se racoreasca si sa resimta mai putin gradele acumulate in termometre, un aspect deosebit de important mai ales pentru seniori sau cei cu probleme de sanatate.

 

  1. Intarzierile trenurilor pot cauza situatii nedorite. Din pacate, in Romania, respectarea mersului trenurilor lasa mult de dorit, aceasta fiind o realitate de care se “lovesc” toti cei care aleg transportul pe sine, in special catre destinatiile aflate la sute de kilometri distanta. Afisarea, pe tabelele de plecari/sosiri, a unor intarzieri de zeci sau chiar sute de minute poate duce nu doar la timpi de asteptare mult mai mari, ci si la reactii precum starile de rau sau de lesin. In atare conditii, dozatoarele de apa pot avea un rol crucial, inlaturand senzatiile descrise anterior si ajutandu-i pe cei in cauza sa reziste oboselii si caldurii.

 

  1. Dovada de respect din partea angajatilor pentru calatori. Nu in ultimul rand, montajul unor dozatoare de apa in incinta garilor, fie ca vorbim despre capatul peroanelor, salile de asteptare sau cele din care se pot achizitiona ori ridica biletele, reprezinta o dovada de respect din partea angajatilor pentru calatori. Acestia fie se pregatesc, fie vin dupa un drum lung si obositor, uneori de peste 10 ore, “insotiti” de multe bagaje, iar un pahar de apa rece si proaspata, pe care il pot procura in mod gratuit, le va acorda imboldul necesar pentru a parcurge urmatoarea etapa, fie ca ne referim la calatoria propriu-zisa cu trenul sau drumul spre casa etc. In concluzie, o astfel de decizie este una oportuna si denota grija pentru toti oamenii, indiferent de varsta si statutul lor.