July 19, 2024

Decorarea Bradului de Craciun – idei fabuloase

idei decor brad craciun

Verde

Culoarea verde putem spune ca este oricand cel mai bun aliat. Si cel mai bun lucru este ca nu trebuie sa te uiti departe pentru a face un Craciun din padure o realitate. Un brad artificial este un ornament excelent si, impreuna cu sferele realizate cu stamen, creeaza o atmosfera familiara. Ai o planta preferata? Da-i o schimbare de look si nu vei pierde..

Auriu si Rosu

Nu arunca culoarea traditionala a sezonului. De fapt, detaliile sunt cele care te ajuta sa faci schimbari semnificative. Alege ce elemente doresti sa iesi in evidenta, cum ar fi sfere, iar pentru restul alege diferite nuante de aur. Caldura oferita de ambele nuante face dintr-un brad de Craciun un simplu accesoriu.

Iesi din cliseu

Pentru a lasa in urma obisnuitul, nu trebuie sa schimbi intreaga decorare. Culorile clasice pot iesi din obisnuit in cantitati diferite decat suntem obisnuiti. Exploateaza partea de Craciun a verdelui si decoreaza cu accente de tonuri rosii si albe. Desi sunt aceleasi, efectul este total diferit.

Clasic

Nu suntem impotriva culorilor conventionale, dar suntem in favoarea de a le face sa arate intotdeauna diferit si sa reflecte personalitatea noastra. Utilizeaza Ajunul Craciunului in loc de panglici rosii si completeaza cu atingeri aurii. Faptul ca alegi paleta traditionala de culori nu inseamna ca decorarea trebuie sa fie plictisitoare sau la fel ca intotdeauna.

Geometrie

Un detaliu care este capabil sa reinnoiasca aspectul unui brad de Craciun sunt sferele. Si nimic mai bun decat cele care au forma geometrica. In cazul in care bugetul este strans ai nevoie doar de un pic de rabdare si hartie stralucitoare pentru a face origami si de a crea piese pe care nimeni altcineva nu va avea.

Alb

brad artificial decoratDe cele mai multe ori alb este o alegere excelenta pentru a iesi din simplu, fara a cadea in extravagante. Daca nu vrei sa risti nimic, incepe sa o integrezi numai in decorarea bradului; incearca sa-i faci culoarea care poate captura privirea ta. De indata ce vei vedea versatilitatea lui, vei deveni cu siguranta protagonistul sezonului urmator.

Regina dramei

Multi designeri de interior fac uz de nuante puternice si, daca si in casa ta este cazul, merita sa faci un brad de Craciun combinat. Identifica, culoarea dramatica si alege un copac de aceeasi nuanta; exista optiuni artificiale pe care le poti reutiliza pana cand iti schimbi decorul. Pentru a efectua, utilizeaza culori care contrasteaza. Rezultatul este sofisticat si inedit.

Zapada la domiciliu

Evita problema combinarii tuturor elementelor spatiului cu fiecare detaliu. O alegere care este sigura si va arata intotdeauna originala este un brad de Craciun alb. Lasa tonul sa fie subiectul tau… si concentreaza-te pe cautarea detaliilor, cum ar fi serii de lumini albe si cadrane. Doresti sa adaugi culoare? Stele de aur sau argint sunt cea mai buna solutie.

Insistam ca rosul este o culoare care creeaza inteligent un Craciun elegant si inedit. Decoreaza un brad de Craciun alb cu motive exclusiv rosii. Sterge praful de pe sferele rosii si creeaza propria stea personalizata.

Confortabil

Desi par plictisitoare, culorile neutre pot face un spatiu confortabil gata sa vorbeasca ore intregi. Alege tonul camerei tale cu scopul de a alege o paleta de trei sau patru nuante pentru a alege decorarea. Combinatia va fura privirea tuturor.

Versiune mini

Exista multe motive pentru a nu avea brad de Craciun: spatiu, depozitare, animale de companie, buget mic si cei mici care invata sa mearga. Nu trece cu vederea sezonul si alege un brad artificial mic. Fiind artificial, il poti pastra si reutiliza in decoratiuni, cum ar fi piesele centrale. Asadar, daca nu ai un spatiu mare in casa, poti alege varianta unui brad artificial ieftin, de mici dimenisiuni…

Vezi aici cum idei unice pentru un brad diferit