September 29, 2023

Masajul… la masculin!

Atunci când vine vorba despre masaj, de regulă reprezentantele sexului frumos sunt cele care apelează mai des la ele. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm și cealaltă tabără, pentru că sunt multe avantaje și pentru ei. De fapt, în orice salon de masaj care se respectă există un spațiu special destinat lor, care să le ofere nu numai servicii de calitate, confort, dar și intimitatea de care au nevoie.

Rezultate rapide, immediate

Spre deosebire de femei, bărbații chiar nu ai răbdarea necesară pentru a participa la mai multe ședințe de masaj pentru a-și atinge scopul dorit. Acum și aici! Cam așa s-ar putea rezuma, în câteva cuvinte. De aceea, rolul specialistului în masaj este să îl facă să înțeleagă că uneori este nevoie de timp, pentru ca și rezultatele obținute să fie dintre cele mai bune. Dacă s-a reușit acest lucru, totul este mult mai simplu, deoarece reprezentanții sexului tare sunt mult mai conștiincioși și vor respecta cu strictețe programul și tot ce mai este nevoie.

Tipuri de masaj preferate de bărbați

Deși există numeroase tipuri de masaj, bărbații nu par să fie interesați să le încerce pe toate. Sunt doar câteva care le atrag atenția, și despre care îți vom vorbi, pe scurt, în continuare.

Masaj facial

Sunt mulți bărbații care sunt atenți la aspectul lor fizic, merg la sală, mănâncă sănătos, nu pierd niciun prilej să nu facă mișcare și multe altele. De asemenea, nu ezită să se supună și unor tratamente de înfrumusețare, dacă sunt conștienți că așa au parte de mai multă atenție din partea celor din jur. De aceea, masajul facial se numără printre procedurile la care apelează cu plăcere, de fiecare dată!

Masajul pentru cupluri

Da, bărbații adoră ședințele de masaj pentru cupluri sau cele asemănătoare, deoarece le oferă nu numai relaxarea dorită, ci și posibilitatea de a-și redescoperi jumătatea într-o perspectivă nouă. De asemenea, se simt mult mai încrezători în propriile forțe.

Masaj de relaxare

Cei care petrec o bună parte din zi pe un scaun, în fața calculatorului, adoră clipele de destindere pe care le oferă niște ședințe de masaj pentru relaxare. Muzica, aromele, lumina, decorul, toate le sunt pe plac, și chiar dacă nu o recunosc chiar în gura mare, abia așteaptă să vină ora și să meargă la ședința de masaj pe care au programat-o.

Masaj de recuperare

Anumite afecțiuni sau chiar accidente presupun folosirea masajului în terapia de recuperare. Este un tip de masaj pe care bărbații îl preferă, deoarece ajută la revenirea mai rapidă la o viață normală.